söndag 20 juli 2008

"Födelsedagen är dagen då man firar dig som en gåva till resten av världen"

Idag fyller vår Peak 2 år. Älskade "Picke". Vår aktiva, energifyllda kelpojke. Dagen till ära har det tränats med vilt. Han har även fått en extragod middag, välförtjänt efter ett mycket trevligt och lyckat träningspass dessutom. Peak är allt det jag hoppades och önskade få och jag hoppas och önskar att vi har många roliga år framför oss.

I fredags var vi till Umeå på "halvårs-kontroll". Något av en milstolpe. Vi åkte därifrån med lättat hjärta och leende läppar. Allt är ok med Arnold just nu. Ingenting pekar åt fel håll. Vissa saker kunde absolut vara bättre men i det stora hela mår han så bra han kan efter det som varit och är. Chimerismen som vi så spänt väntade på visade 95,5% donatorceller. Helt ok alltså. Allt är ok.

Vi fortsätter att leva som vi gjort den senaste tiden. Några månader i taget. Vi lyckas i mångt och mycket koppla bort sjukdomen i den vardag vi lever. Det är i tankarna om framtiden som vi tvingas inse hur sjukdomen märkt oss. Bränt oss. Vi ser på framtiden med stor tillförsikt.

"Ingenting är mer värdefullt än denna dag"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Peak på födelsedagen önskar "mormor och morfar"

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, Peak! Hilsen søster Rikke

Anonym sa...

Grattis i efterskott Peak!!! Vad roligt att det går så bra med träningen!

Skönt att allt är bra med Arnold och att det går åt rätt håll!

Kramar från oss

/Agneta & Tyra

Anonym sa...

Skönt att ha 6 månaders kollen bakom sig och jättebra att värdena var ok. Ha det allra bäst/Maria,Trippa och Speja

Anonym sa...

Hej !!

Vilken härlig nyhet !! 6 månaderskollen är en stor milstolpe :-) Det verkar som du har en liten grupp friska vita som inte vill släppa dig helt Arnold ;-)

Välkommen till storstan Nina !!

Stefan