söndag 7 september 2008

Nu är det över.
Arnold somnade stillsamt in i eftermiddags.
Det är vår ettåriga förlovningsdag idag.
Jag var där och höll hans hand. Det var fint.

Tusen tack alla ni varma männsikor som funnits med oss. Jag förstår att ni har många frågor. Jag lovar att skriva mer om någon dag, nu vill jag hem till gården med hundarna.

114 kommentarer:

Flitiga Lisas sa...

Tänker på dig!

Kramar...

Anonym sa...

Kära Nina det gör oss så ont att läsa att Arnold inte finns mer.
Det finns inga tröstande ord men våra tankar finns hos dig. Varma hälsningar Anneli och Erik, Kerstin och Kent.

Anonym sa...

Nej men gode gud. Så chockad jag blir. Eller inte kanske men ändå. Kära Nina, jag vet inte vad jag ska skriva. Tårarna förblindar mina ögon.

All min kraft och energi till dig Nina!
Ni är i mina tankar hela tiden!

/Malena

Anonym sa...

Tack Nina för att du orkar berätta för oss. Jag har aldrig träffat Arnold men jag gråter ändå. Trodde precis som du och alla andra att allt skulle bli bra.Om det finns nåt vi kan göra för dej nu så gör vi det! /Kram

Anonym sa...

Älskade Nina.

Jag har suttit och försökt skriva något under en längre tid, men orden förblindas av tårar och alla ord känns så meningslösa nu...

Jag minns det som igår, när vi pratade över msn och du bubblade av glädje. Du hade träffat din drömprins, din Arnold. Du beskrev honom så målande att det kändes som jag kände honom. Jag såg er två framför mig och jag skrattade på min sida skärmen över orden som dök upp på min msn i en hiskelig fart...

Att din livkamrat är borta är helt overkligt och orättvist, så fruktansvärt orättvist. I såna här lägen ifrågasätter jag allt...det kan inte finns någon mening i att en människa skall ryckas bort mitt i livet. Det kan det bara inte.

Jag tänker på dig och de som stod Arnold nära. Hoppas ni kan hitta kraft i varandra...

//Lina

Anonym sa...

Jag känner Arnold endast via eran blogg. Och jag tycker att det känns skönt i hjärtat att denna sommar var så rolig för er. Ni gjorde en massa saker tillsammans. Det är fina minnen för dej.
Men jag säjer som Kajsa att hjärtat blöder för dej nu.
Många många kramar till dej och ett stort tack för att du orkat dela med dej från ert liv till oss okända läsare. Kram7Elli

Anonym sa...

Finner inga ord men vi tänker på dig och Arnolds nära.
Kramar Urban, Veronica och Soya

Anonym sa...

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag tänker på dig, och Arnold givetvis! Fast jag aldrig träffat honom så känns det som att jag kände honom på någotsätt.

Ta hand om dig nu Nina, jag tänker på dig!

Många tusen kramar till dig!

Anonym sa...

Säger som dom andra som skrivit att det finns inga bra ord att säga nu. Har följt Er här på bloggen i Er kamp och förtvivlan som också har varit hopp och glädje. Man har skrattat, gråtit, funderat, hållt tummar och tår och verkligen varit delaktig även om jag inte känner Er personligen. Du Nina har ett sånt underbart sett att berätta så det känns som om man står brevid dig och pratar med dig. Sänder dig massor av styrkekramar genom datavärlden och tänker på att det är en sådan otrolig tur att du har ett gäng med fyrbenta härliga godingar hemma som är dina allra trognaste vänner nu mitt i den tunga sorgen. Många många kramar från Cina från Västergötland.

Anonym sa...

Trots att jag inte känner dig rinner tårarna. Livet är så fruktansvärt orättvist för vissa. Vet inte vad jag ska skriva, men du har berört mig mycket genom att skriva om era liv, både positiva och negativa händelser// Många kramar från Ulrika.

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med Malena och Lina. När jag läste om Arnold så knöt det sig i magen och det kändes så overkligt, men ändå verkligt. Arnold har varit så levande i dina inlägg och er gemensamma tid har varit så sprudlande och full av liv och er kärlek för varandra, även om den även varit oerhört tuff stundtals.

Även jag minns hur du över msn berättade om den nya mannen i ditt liv och hur lycklig du verkade, en lycka som sedan hållt i sig.

Jag är glad över att du kan få tröst och stöd från din fina familj och dina hundar.
Jag tänker på dig!
Många kramar, Mirjam

Anonym sa...

Arnold var en riktigt bra vän, kan inte fatta att han är borta. våra tankar finns hos dig Nina.
Magnus med familj.

Anonym sa...

Nina!

Den första reaktionen har nu lagt sig. Jag har varit här inne och läst ungefär 25 gånger sedan kl 19.59. Jag har läst bakåt i bloggen och tittat på bilder. Er resa har varit en resa fylld av stora känslor. Och du och Arnold valde att dela den med oss.
Tack för att jag fått följa er.

Nu är mina ord slut igen.

Mina varmaste kramar!
/Malena

Anonym sa...

Så orättvist att du mist din livskamrat när du hittat rätt. Mitt i all bedrövelsen tänker jag på de härliga bilderna från i sommar. Kanske kan det på sikt bli en liten tröst att ni fick den tiden tillsammans. Du kommer alltid att bära gåvan som var Arnold med dig. Önskar att det fanns något jag kunde säga eller göra för att lindra din smärta nu. Många många kramar till dig Nina/Maria och tjejerna

Anonym sa...

Tårarna rullar ner för kinden. Tänker på dig och behöver du något vad det än må vara så är det bara att du slår en pling!

Beklagar verkligen!

Kramar

Agneta

Anonym sa...

Nina, jag önskar dig, och resten av Arnolds familj, all styrka!

Jag känner inte Arnold som vuxen, men jag kände honom mycket väl som barn, och har följt er blogg genom denna svåra tid.

Varma kramar!
/Maria Edin med familj

Anonym sa...

Tänk om man kunde utplåna denna otäcka sjukdom. Den tog min mamma också...
Kära Nina, nu är mardrömmen här... Ni kämpade så, men tyvärr så gick det inte. Jag är så ledsen!!!
Du har så fina minnen att ta fram när du orkar! Alla underbara inlägg i bloggen, där du sagt hur mycket ni älskar varandra! Kärleken finns kvar och han finns vid din sida, det är jag övertygad om! Han blir din skyddsängel.
Tusen kramar!
Anne-Lie med Jack och Micka

Anonym sa...

Varma Kramar till dig, Nina.

Anonym sa...

Flera timmar efter att vi fick beskedet av Jonas känns det fortfarande helt overkligt... vi tänker på dig och resten av Arnolds familj.
Tack för att du gett oss möjlighet att följa med på resan trots att det måste ha varit ofattbart tungt.

Stor kram från Mattias och Maria

Anonym sa...

Du finns i våra tankar.
eva med familj.

Anonym sa...

Jag tänker på er och tycker det är helt overkligt alltihop. Det ilade igenom hela kroppen då jag fick sms:et från Lotta. Tårarna har runnit i vågor efter det. Kan inte sluta tänka på Er alla där hemma nu. Många kramar!

Anonym sa...

Sänder många tankar till er i er stora sorg. Beklagar verkligen! Ibland undrar man om rättvisan finns?!
//för dig en okänd veronica

Anonym sa...

åååhhhh... Underbara Nina... :´( Jag som många andra verkar ha svårt att hitta ord. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och ändra på slutet av Ert liv tillsammans. Ändra det till att Arnold hade blivit helt frisk och återställd. Och fått följa med Dig hem till Er gård och Ert hem. Tårarna rinner även ner för mina kinder... Och även vi är en av dem som inte kände Arnold, men som genom Er blogg fått en sån levande och underbar bild av honom.
Våra tankar har funnits med Er hela dagen idag och kommer att finnas en bra tid framöver... Många kramar från oss till Dig Nina!!

Anonym sa...

Det finns inga ord...

Vi tänker på Dig!
Våra Varmaste hälsningar
Heléne & Janne

Anonym sa...

Vilken chock.. Jag sitter och lider så fruktansvärt med dig och familjen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag har följt er resa ifrån start och aldrig någonsin har jag känt en sådan stark kärlek..

Livet är verkligen inte rättvist, och jag hoppas du får allt stöd du behöver. Att förlora sin livspartner måste vara något av det svåraste en människa kan vara med om.

Vi tänker på dig, Arnold, er kärlek, hundarna och familjen. Tusen tusen och åter tusen kramar till dig.

Anonym sa...

Tänker på dig! Kram: Sanna

Anonym sa...

Jag finner inga ord...vet inte vad jag alls ska skriva. Du finns i våra tankar...ta hand om dig!

Kram Sandra med hela familjen!

Anonym sa...

En fantastisk person och en stark kämpe har fått somna in - alldeles för tidigt! Nina, våra tankar är hos dig och vi finns här för dig, även om vi är långt borta. Våra tankar går även till Arnolds familj.

Kram från Therese & Nicke!

Anonym sa...

Tag hand om dig Nina, det känns så orättvist att inte Arnold finns med dig längre.
Varmt deltagande Annika & Bernt

Anonym sa...

Mina varmaste tankar till dig Nina, & resten av Arnolds närmaste. Det finns ingen mening med sådant här.
/Karolina

Anonym sa...

Det finns inga ord...

Jag tänker på dig!

Många många många kramar från Anneli & Soda

Anonym sa...

Jag är så ledsen. Tänker på dig och Arnolds familj.

Anonym sa...

Tänker på dig i denna svåra stund.

Massa kramar till dig och hundarna.

Är så ledsen för eran skull.

Therese Hansson.

Anonym sa...

Det är svårt att finna rätt ord nu men jag vill ändå säga att det är fruktansvärt tråkigt att läsa att Arnold har somnat in. Det riktigt högg till i mig när jag läste, även fast jag aldrig träffat honom. Men ni har delat med er så fint och mycket om ert liv tillsammans och er resa genom detta så man kan inte annat än känna för er båda. Jag hoppas och tror att du nu har många nära och kära runt ommkring dig som finns där för dig. Du är inte ensam även fast du förlorat din livskamrat. Usch, det är så ledsamt och orättvist tycker jag... Jag ska inte bli långrandig, ville bara lämna några rader. Sköt om dig och hundarna! Många kramar från mig

Anonym sa...

Många tänker på dig nu. Sorgen är tung att bära men minnet av Arnold är en ros som doftar resten av ditt liv. Du har framtidstro och livsglädje och en fin familj.
Kram!

Mammas kompis Ann-Lis

Anonym sa...

Beklagar sorgen.
Vet inte vad jag ska skriva..
Tänker på dig!

*styrkekramar*

/
http://akp.blogg.se

Anonym sa...

Har följt er på bloggen en kortare tid och hade hoppats att er enorma livsglädje skulle vara tillräckligt för att lyckas gå segrande ur detta.

Jag beklagar sorgen och tänker på er andra som måste gå vidare utan Arnold.

/Anna

Anonym sa...

Åh, så tråkigt att det skulle sluta så här. Hittar inga ord att skriva...Tänker på dig!
~Anita

Anonym sa...

Saknar ord...

Våra tankar finns med dig Nina och med Arnolds familj. Ofattbart tråkigt.

Kram Johan M och Maria

Anonym sa...

Det är så orättvist! Det känns så fel. Mitt hjärta blöder för er.

Anonym sa...

Har suttit en lång stund och stirrat på skärmen och försökt komma på det "rätta" att skriva. Jag vet att inget jag skriver kommer att få det att kännas lättare för Dig och Arnolds närmaste. Jag tänker på Dig! Jag tänker på Arnold! Jag tänker på allt han gett mig och kan bara föreställa mig allt han har gett Dig.
Kramar
Anna K

Anonym sa...

Livet är väldigt orättvist vissa gånger, ingen förtjänar detta. Jag tänker på Dig och Arnolds familj!
Kram från Sanna

Anonym sa...

Saknar ord. Tänder ett ljus och tankarna går till dig och Arnold.
/Annika & labbarna + den udda

Anonym sa...

Saknar ord. Tänder ett ljus och tankarna går till dig och Arnold.
/Annika & labbarna + den udda

Anonym sa...

Ville inte gå in på din blogg ikväll....ville inte veta... jag känner er inte men ändå är det så nära...har läst och följt eran resan, det gör ont. livet är en resa som ingen vet vart den slutar, eller hur. Vi får ta vara på minnena som kommer efter vägen, både dom roliga och tråkiga. Vi blir stärkt av alla upplevelser. när vi landat. när det har lagt sig.

Anonym sa...

Vi beklagar sorgen och tänker på dig, er och eran resa. Tårarna rinner och känslan av hur livet är orättvist väller över oss. Många kramar från Camilla o Juha

Anonym sa...

Det gör ont även för mig som inte känner er. Nina, tänker massa på dig. Att allt kan ändras så snabbt. Ta hand om dig och din/era familjer.

/T

Anonym sa...

Beklagar sorgen..är verkligen ledsen för din skull..stor varm kram..

Anonym sa...

Vad skönt att du var där. Känns nog mer overkligt för oss som träffade Arnold när han var sprudlande.. än för dig som följt med hela vägen. Tack för att du orkat skriva och berätta. Kramar..

Anonym sa...

Hej Nina!
Vill bara lämna en stor tröstekram till dej!Jag beundrade er så oerhört när ni hela sommarn vågat satsa, tänka framåt, vägra ta in det hemska som fanns och lurade in på knuten. Ni var så positiva!R.I.P Arnold, nu behöver du inte lida mer. Vi är många som är med dig Nina, och vi tänker på dig.

//En läsare med brunprickig dog.

Anonym sa...

Tänker på dig Nina.
Varma Kramar
Carina Sjögren

Anonym sa...

Finner inga ord, alla känns plötsligt så små...Har följt er genom bloggen och skänker er en tanke. Tack för att vi har fått följa er resa/ Alexandra

Anonym sa...

Jag saknar ord... Mina tankar går till dig Nina, till din och Arnolds familj och era närmaste vänner!!

Många varma kramar

/Therése, Lars, Emil och hundarna

Emma sa...

Livet har ett slut, men kärleken är oändlig. Er kärlek kommer alltid att leva kvar. Massa styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Orden räcker inte till.

Tänker på dig och skickar massa kramar. /Jessica

Anonym sa...

Våra varmaste tankar är hos dig Nina.
Stig o Christina

Anonym sa...

jag finner inga ord. jag tänker på dig hör av dig om du vill prata och orkar jag finns här om du behöver nåt kram kram lena dick

Anonym sa...

Jag och Arnold gick i samma klass på gymnasiet.
Inte alls länge sedan jag fick höra att han var sjuk. Idag när jag fick meddelande att han inte klarat sig så hörde jag även talas om din blogg.
Du skriver så vackert och fint! Tårarna rinner. Arnold var verkligen en genomgod människa.
Önskar dig all styrka du behöver för att orka gå vidare i livet utan din livskamrat.

Therés

Anonym sa...

Jag har aldrig sett någon annan utväg än att ni skulle fixa detta! Beklagar verkligen sorgen, även om dom orden inte räcker någonstans.
Ta hand om dig och hundarna och omge dig med det och dom som betyder något, för tiden efter man förlorat en så djupt älskad är ett enda stort kaos.

Anonym sa...

Så oerhört tråkigt att det skulle sluta på det här sättet...
Tänder ett ljus för Arnold.
Många kramar /Daniel

Anonym sa...

Tänker så på dig och du har funnits i mina tankar hela helgen. Fast jag inte känner dig så har du varit med mig hela helgen.
Ta hand om dig och hoppas att hundarna ger dig energi och ork att stå upp. All styrka och värme till dig. Du verkar vara en fantastisk människa. Kram Maria

Anonym sa...

Nej! Finner inga ord.

All styrka till dig Nina!

/ Marika

Anonym sa...

I vårt vackraste fönster har det brunnit ett ljus, ett ljus för Arnold, för dig och era familjer. Det brann för den kärlek som fanns, för allt som inte blev, för drömmar som slocknade och som får leva vidare i fantasin. Det brann för de dagar Arnold fick, för de dagar lycka fanns. Efter att ha brunnit hela natten slocknade det till slut med en suck i gryningen....
Ditt ljus i livet slocknade på er årsdag av förlovningen, så vackert och vemodigt. Var det kanske meningen att ert liv tillsammans inte skulle vara längre?
Minns tillbaka med ett leende, och tänd ljuset då du är redo. Livet fortsätter, fast man inte det vill ibland....

Anonym sa...

Hamnade här via Malenas sida, har sittit länge och läst Er kamp, hur ni fightats och stått vid varandras sida. Av det jag läser ser jag också att trots att ni haft det tufft, har ni också haft underbar tid tillsammans och alla kan tydligt se att ni gjort vad ni kan för Er och för varandra! Som alla andra här redan "säger" så finns inga ord.

I mitt huvud snurrar en mening ifrån en dikt: " Försök att ta tillvara på allt gott som livet ger, se det stora i det lilla så att guldkornen blir fler". Det känns som om det är Du och Arnold som skrivit detta. Ni kämpade ihop, mådde dåligt ihop, OCH tog tillvara på guldkornen! Skickar mängder med styrka och kraft till dig, även om du redan visat dig inneha mycket av detta!

Anonym sa...

Åh Nina, vad ledsen jag blir när jag läser dina ord. Sorgen och vanmakten väller över alla kanter. Du har varit så oerhört stark genom denna resa och jag vet att du kommer att finna styrka i den fortsatta resan. Du vet var jag finns. Jag sänder mina varmaste kramar.

Cissi

Anonym sa...

Livet är alltbra tufft och orättvist. ni tillhörde inte dem som borde drabbas av detta, ni som funnit all lycka i världen.
Ta hand om dig och hundarna, mina tankar finns hos er.
Kramar
Anna, Rut och Fokus

Mia sa...

Oj...
Jag trodde verkligen att det skulle ordna sig för er.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, allt känns så litet i detta stora. Tänker på dig Nina. Tror att du är stark och att du tar dig ur detta hemska

Kram kram/Mia

Anonym sa...

Fy vad livet kan vara orättvist, jag har inga ord....
Tänker på Dig Nina!
Kram/Inger

Anonym sa...

Mina tankar är med dig i denna stund!

Styrkekramar från Erika

Anonym sa...

Tänker på Dig och de Dina!

Kramar från oss!

Anonym sa...

Det gör så ont i hjärtat när jag tänker på att du förlorat din livskamrat i denna hemska sjukdom... Är så ledsen för din skull även om vi inte känner varann (vet bara vem du är sen skoltiden). Ta hand om dig nu!
Stora Kramar

Anonym sa...

Ånej! Tänker på dig och din familj!!

Ska tända ljus för min pappa som skulle blivit 66 år på torsdag, men som kom till himlen av samma anledning. Tänder ett för din Arnold också!

Massor med kramar!

//Tina

Anonym sa...

Ånej! Tänker på dig och din familj!!

Ska tända ljus för min pappa som skulle blivit 66 år på torsdag, men som kom till himlen av samma anledning. Tänder ett för din Arnold också!

Massor med kramar!

//Tina

Anonym sa...

All kärlek och styrka som finns vill jag skicka dig genom cyberrymden. Jag vet hur det är att förlora någon och vill ge dig Audens dikt:

"Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He is Dead.
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last forever: I was wrong.

The stars are not wanted now; put out every one,
Pack up the moon and dismantle the sun,
Pour away the ocean and sweep up the woods;
For nothing now can ever come to any good."

Många kramar,
Jessica

Josefine sa...

Nina...

Jag tänder ett ljus i kväll.
Det lyser för Arnold och för de änglar som inte längre finns med oss.

Kärleken är så vacker - saknaden så svår. Ännu en stjärna har tänts på himlen. Tack Nina för att vi fått dela eran resa. Tyvärr slutade den inte som vi alla hoppats på.

Ta hand om dig!

Kram Josefine

Robban sa...

Vi hörde av Jonas att Arnold har lämnat oss och våra tankar går till dig, Nina. Tack för att du orkar skriva och berätta om allt.

Vila i frid, Arnold.

Många kramar från Robert, Ulrika, Anton och Axel

Anonym sa...

Så uendelig trist å lese her dag. Våre tanker går til deg og dine i en tung tid. Varme hilsner fra Rikke og Line

Anonym sa...

Mina tankar går till dig och hans övriga familj.
Känner inte er mer än genom er blogg men har följt er länge och har fångats av er styrka ni hade tillsammans.
Är så ledsen för din skull.
Kram Gabriella

Anonym sa...

Tänt ett ljus och tänker på er.

varma kramar...

Golden&Vitt sa...

Har följt eran blogg i snart ett år, hittade hit via Linns gästbok och jag måste säga Nina att ord saknas just nu.Fast vi aldrig träffats så känns det inte så, eran blogg har varit så härlig att följa med både skratt, lycka och sorg.
Tänder ett ljus för Arnold
/ Annika från haparanda

Anonym sa...

Hejsan Nina!

Vi kan inte förstå att det är sant! Vill säga att vi tänker på dig och Arnolds familj. Många kramar från Rickard, Åsa o Pontus

Anonym sa...

Åååh,Nina!
Tårarna rinner,det skär i mitt hjärta av sorg!
Som ni har kämpat!! Livet är så otroligt orättvist!
Mina tankar finns hos dej trots att jag inte känner Er.
Kampen eran är slut men du har alltid minnena kvar...Han finns med dej,överallt!!

Varma kramar från Anki.

Anonym sa...

Läste ditt senaste inlägg redan igår, men blev så chockad att jag inte kom på något att skriva. Lika svårt är det idag..
Tänker så mycket på er båda två, mest hela tiden.
Funderar så mycket över hur du har det. Känner tacksamhet i allt elände att du verkar ha en sådan fin familj som säkerligen finns där för dig nu.
Önskar så att denna resa hade fått ett annat slut. Trodde verkligen det..

Tack för att vi fått följa med er och att du orkat berätta.

Många kramar,
Anna E m. familj

Anonym sa...

Har följt er här på bloggen sen i vintras...
Jag känner dig inte Nina, men vet vem du är.
Jag beundrar ditt sätt att skriva & dela med dig av allt du/ni gått igenom.
Det är svårt att veta vad man ska "säga", men jag tänker på dig!

"att sorgens fåglar flyger över ditt huvud kan du inte göra nåt åt, men låt dem inte bygga bo i ditt hår"

Varmaste kramen// Anna i Haparanda

Anonym sa...

Hej Nina,
Jag hoppas att du fått äta och sova lite och att du har dina närmaste hos dig. Ville bara säga att erbjudandet gäller än även om det slutade så här. Kramar Maria,Trippa och Speja

Anonym sa...

Nej så tragiskt!! :( Har följt din blogg på senare tid och hoppats och tänkt på er,så trist att det vart så här! Många tröst kramar från mig till dig!

Anonym sa...

Tänker på dig...
Varma kramar

Anonym sa...

Även om jag inte känner dig så vill jag ändå sända en hälsning. Har följt din blogg och det har varit väldigt gripande. Tänder ett ljus för Arnold.
/ Åsa

Anonym sa...

Man söker de perfekta orden att säga, men de finns inte. Skickar varma hälsningar till dig från oss!

/Nina & Niclas

Anonym sa...

Har följt din blogg men aldrig skrivit något förrän nu. Jag har även mött dig några gånger med hundarna när du varit hos dina föräldrar men aldrig kommit mig för att säga något annat än "Hej". Det är svårt att hitta rätt ord. Så även nu...

Men det har varit så härligt att läsa om hur underbart ni verkar ha haft det tillsammans under sommaren och hur ni levt i nuet och sett framåt trots allt. Trodde inte att det skulle sluta så här...

Varma hälsningar Ann-Sofi

Anonym sa...

Jag finner inga ord, men jag vill att du ska veta att jag tänker på dig!
Varma Hälsningar Fia

Anonym sa...

Beklagar sorgen och tänker på dig! Jag har läst och följt din blogg i några år...Kramar!

Anonym sa...

Sänder mina varmaste tankar till Dig, Nina, som jag aldrig träffat. Jag var klasskamrat till Arnold i nio år och det har varit fint att få följa Er gemensamma kamp via den här bloggen. Tack! Men det är så oändligt sorgligt att det skulle sluta så här. Att livet till sist "gav upp honom", som Du berättade att han sagt.

Ta väl hand om Dig Nina.

Anonym sa...

Jag trodde verkligen att er kärlek skulle övervinna denna hemska sjukdom.
Jag beklagar sorgen och mina tankar finns hos dig.
Varma kramar från Linda.

Anonym sa...

Kära vän... vet inte vad jag ska skriva, allt känns så otroligt orättvist! Jag var i samma situation för exakt ett år sen, men det vet du ju.
Du vet att du får maila mig om du vill, eller behöver prata med någon. Förhoppningsvis har du massor med folk i din närhet som du kan prata med, men ibland kan det vara skönt att bara få prata med nån som varit med om samma sak.
Många kramar till dig! /Jeanette "Nettan"

Anonym sa...

Har som många andra länge tänkt att kommentera här. Har följt er en tid & känner så väl igen mycket av det du skriver. Förlorade min mamma i myelom för två år sen... Tänker på dig & skickar stärkande kramar från Småland.

Anonym sa...

Hamnade här via Linas blogg och har suttit här i timmar och läst och läst om er kamp tillsammans...
Finner inga ord att skriva mer än att livet är fruktansvärt orättvist ibland! Jag beklagar verkligen sorgen!
Varma hälsningar
Malin med svart/bruna hundar

Anonym sa...

Styrkekramar till dig, Nina. Hela min familj sänder också sina varmaste tankar, trots att det gått så många år sen vi senast haft nån kontakt. Många hälsningar från familjen Lindqvist via Hanna borta i Nagu (Finland).

Anonym sa...

Du skriver så bra Nina. Ledsamt att ni som kämpat väldigt mycket inte få leva tillsammans det liv ni drömt om. Jag har läst och följt er länge. Tänkt på er och undrat varje dag jag inte varit in här och läst än. Hoppats på att ni skulle vinna över leukemin. Ta hand om dig själv nu och hoppas du finner lycka efter omständigheterna. Jag beundrar din styrka.

Anonym sa...

Nina!
Jag hoppas och tror att du är omgiven av nära och kära. Jag hoppas och tror att hundarna och gården gör gott i själen.

Du finns i mina tankar varje dag.
Många, många kramar!
/Malena

Anonym sa...

Jag har sökt efter orden sedan jag läste beskedet, men jag finner dem inte. Detta är ännu en av livets orättvisor som det är så svårt att förstå sig på. Mina varmaste tankar är hos dig.
/Marie med hundar

Anonym sa...

Tårarna rann när jag läste ditt inlägg. Jag beklagar sorgen så otroligt mycket. Det finns inga ord.
Jag ber för dig och Arnolds familj. Att ni ska finna glädjen och styrkan igen. Gud välsigne er.
/C

Anonym sa...

Jag har inga ord till tröst men jag tänker på dig.

Många kramar Lisbeth med Meya

Anonym sa...

Ni fann en själsfrände i varandra, det är få förunnat. Er kärlek har bländande stark lyst igenom vart ord som skrivits här. Önskar så att allt fått ett annat slut. Att ni hade vunnit den här kampen som ni så tappert kämpat.
Tack för att vi fått delat er resa, att vi har fått jublat och gråtit med er.
Mina tankar är hos dig Nina.

/ frida, Umeå

Anonym sa...

Skickar lite nya kramar idag/Maria och labbarna

Anonym sa...

Nej, vad livet är orättvist! Jag visste inte ens att Arnold med dom stora blå ögonen var sjuk.
Beklagar verkligen... Jag är så otroligt ledsen för er skull.

/Ann-Marie, en av Arnolds klasskompisar från mellan- och högstadiet.

Anonym sa...

All min sympati går nu till dig, som måste stå kvar utan din livskamrat. Jag önskar dig mycket styrka och kraft, och att dina fina minnen av Arnold vinner över det sorgliga slutet.

Blev mycket sorgsen till sinnet när jag tittade in här och såg detta. Jag hoppades han skulle ge cancern på nöten, men i bland är kroppen svagare än viljan.

Sköt om dig och hundarna och glädjs åt att du fick ett fint förhållande med en man som så tydligt passade dig - och som dessutom var en riktig godbit.
:-)

Anonym sa...

Vilken oerhört vacker vers i tidningen! Det verkar som den passar honom. Kramar från mig till dig..

Anonym sa...

Väldigt fin vers i tidningen. Det känns som om det är ni två som skrivit den!
Varenda dag går tankarna till dej och hundarna. Och jag tänker på Carpe diem!!! Som ni verkligen har gjort!! Kram från Elli i Kukkola

Anonym sa...

Jag har inga ord till tröst men mina tankar går till dig varje dag.

Lisbeth med Meya

Anonym sa...

Hej! Du känner inte mig men jag gick i Arnolds klass från lekis upp till högstadiet. Jag fick beskedet om vad som hänt i onsdags. Ända sedan dess har mina tankar gått till Arnold. Jag är såå ledsen. Livet är så orättvist. Jag minns Arnold som en oerhört snäll kille.

Jag tänker på dig, Nina, och på Arnolds familj. Jag hoppas att ni kan hitta styrka i varandra.

Stora kramar och mitt djupaste deltagande.

/Sara Johansson i Örebro, sara_johansson_1976@hotmail.com

anonym sa...

Jag gick i skolan med Arnold under mellanstadiet och högstadiet och minns Arnold som en idrottskille som var snäll mot alla runt omkring sig. Det känns så orättvist att Arnolds liv skulle sluta redan vid 32 års ålder.

Mina tankar går till dig Nina och resten av Arnolds familj i denna svåra sorg

Varma kramar från Anneli

Anonym sa...

Hej Nina! Jag vill bara säga att jag har lärt mig en sak efter att ha läst er blogg. Ta aldrig dina nära och kära för givna. Jag ska verkligen försöka att leva efter det och jag hoppas att fler gör det. Kram

Anonym sa...

Jag har följt er kamp till och från. Inte varit här inne och läst på många veckor.
Blev chockad när jag läste vad som hänt! Sist målade ni ytterdörren!

Blir så ledsen när jag läser vad som hänt. Finns inga tröstade ord men jag vill ändå bara skicka en kram till dig. Har blivit så berörd när jag läst om er kamp tillsammans. Trodde nog att Arnold skulle klara av den. Er kämpaglöd var så stor.
Vill skicka allt mitt stöd och du finns i mina tankar.
// Susanne