söndag 16 december 2007

Jag fick ett mail från en god vän.

"Förhoppningsvis har ni så fullt upp med att leva livet och älska varandra så ni inte hinner blogga..."

Precis så är det. Vi lever, njuter och förbereder julen.
Till exempel just i detta nu. Arnold står vid spisen och kokar knäck. Jag sitter och skriver julrim. Adventsljusstakens tredje ljus är tänt. Julmusiken klingar ur högtalarna. Livet är underbart!

Idag har vi dock även på ett grymt sätt påmints om den verklighet vi lever i. Vi har följt en man i USA med leukemi via nätet ett tag. I hans blogg möttes vi idag av beskedet att han inte kommer att klara sig. Han kommer att gå bort. Hans mamma har skött bloggen den senaste tiden och talade i dagens inlägg om att det nu enbart handlade om att få sin son att ha det så bra som möjligt den tid han har kvar. Han transplanterades den 20 september. Det kändes väldigt tungt att läsa.

Arnold fick sin sista cellgiftskur i veckan och nu får vi vara hemma fram till den 6 januari. Med undantag för provtagningar på sjukhuset ca varannan dag. Sedan väntar den avgörande matchen. Vi mot leukemin.

Vi önskar er en fin tredje advent.

3 kommentarer:

Mirjam sa...

Skönt att höra att ni är lite juliga! :) Jag har inte alls hunnit med så mkt jul som jag hade velat ;).

Förstår att det är tufft att bli påmind om hur tufft det är med en sjukdom som leukumi.

Jag tänker på er, kämpa vidare!
Kram

eva bie sa...

Hej Nina och Arnold

Hoppas ni får en skön julhelg. Med mycke snö och härlig stunder.

julkramar
Eva Kalle Ida Erik Olle

Anonym sa...

Tusen tack för en himla trevlig kväll i gott sällskap (och inte minst) - för makalöst god mat - i ert vackra hem!!! Vi är fortfarande mätta ;) Sköt om er och ha en riktigt god jul! Stor kram från oss.