torsdag 9 augusti 2007

Vilken härlig dag!

Gårdagen blev en riktigt bra dag... :)

Vi träffades för träning med ett SSRK-gäng kl 10.00 på förmiddagen, kom hem framåt 13.30, låg och slappade och solade på gården i någon timme för att sedan bege oss mot stan. Vi har kvar vår lägenhet denna månad ut och har en del prylar kvar plus flyttstädningen som väntar så vi gav lägenheten ett par timmar och nu är det inte speciellt mycket alls kvar att göra där... :)

När vi ledsnat på lägenheten åkte vi till min syrra, Tina och Mattias för en pokerkväll. Vi satt och spelade poker, drack
vin och åt lite snacks och hade det trevligt. Efter att jag (!!!) tagit hem den stora potten i pokern spelade vi lite nostalgiskt nintendo, Super Mario Bros 1... :) Framåt 02.00 var det dags att bege sig hem till gården efter en riktigt bra dag... Vilken härlig dag! :)

Idag väntar vi besök både nu på förmiddagen och senare ikväll... Arnolds mamma och moster tittar in nu på ett tag och senare ska Matte och Maria komma och få ta del av vår gård. Där emellan ska vi försöka få upp lister i hundrummet, så kanske kan jag bjuda på en bild eller två senare ikväll! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vann du nu igen :) Du börjar bli riktig pokerproffs :) Kram mamma

Anonym sa...

Bilder, bilder, biiilder!! Ge miiig bilder!! =)

Låter som ni hade en toppendag!

Kramar