fredag 30 november 2007

Lyxigt värre. Vi är hemma. Igen! :)
Det blev bara en väldigt mild och kortvarig feber och lite halsont denna omgång. Värdena är fortfarande på botten och vi är isolerade. Allmäntillståndet är dock så bra att vi fick åka hem med en påse mediciner.

Veckan har förövrigt varit riktigt bra. Jag har haft en hektiskt men väldigt rolig vecka på jobbet. Har även hunnit träffa en god vän som jag inte träffat på länge. Vännerna blir tyvärr försummade under denna tid. Det plågar mig dagligen. Hoppas att ni ändå vet hur mycket ni betyder för mig. Att jag tänker på er.

Veckans utan konkurrens största händelse är dock att vi fått ett datum.
Datum för inläggning i Umeå. Det blir den 7 januari.
Vilket i sin tur innebär att vi blir hemma i jul. Härligt!

Dock är vi irriterade över att Arnold eventuellt kommer att tvingas till ytterligare en mild behandling här i Luleå. Detta pga. att det annars kommer att gå lite väl länge mellan den senaste behandlingen och den kommande i Umeå. Vi flaggade för detta dilemma när förra behandlingen skulle starta och föreslog att de skulle skjuta på den behandlingen ca 1 vecka, då skulle vi sluppit detta, men vår röst gjorde sig tyvärr inte hörd.

Nåja, skönt att ha fått ett datum i vilket fall. Om allt vill sig väl kan detta innebära att vi bara har några ynka dagar/nätter kvar att spendera på sjukan här i Luleå. *Yeeeeyyy*

Vi har haft funderingar på att försöka åka bort om tiden till det gavs innan transplantationen. Nu finns tiden. Dock rekommenderade läkarna oss att INTE åka. Vi älskar ju visserligen vårt hem och tillbringar mer än gärna tid här men det hade även kunnat vara skönt att komma bort. Kanske lyckas tänka på annat ett tag. Glömma bort sig. Glömma bort verkligheten en stund. Får väl se hur det blir.

Vi har förresten varit lite dåliga på att skriva i bloggen den senaste tiden. Förlåt. Vi vet att många följer oss och undrar och oroar då det blir ett uppehåll. Vi lovar att skärpa oss. (Arnold också ;))

Ikväll blir det idol. MEN. Jag måste meddela att vi ikväll bryter en numera väl inarbetad tradition. Det blir ingen pizza. Ni läste rätt. Jag inser att vi nästan begår ett regelbrott men ingenting är ju sig ändå likt då Daniel är borta från idol så vi kan lika gärna ändra på annat också. Vi byter nog dessutom upp oss. Vi ska äta en bit kött och dricka rödvin. Inte helt fel.

Helgen kommer att bli lugn. Lite julpyssel. Hugga julgran. Adventsmys med glögg. Film i soffan. Skogen med hundarna. Njutning helt enkelt.

Önskar även er en njutningsfull helg!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart att ni är hemma igen, och härligt att ni fått ett datum.. Då blir vi hos er på julafton, i ert vinterparadis, dags för er att skriva lista till tomten då :) Själv missar jag idol ikväll, ska på Betnér istället, men som du skriver, efter Daniel åkte ut har man rätt att ändra reglerna. Ha en underbar helg!! Kramar//syster Anna

Anonym sa...

Vad skönt att ni fått komma hem lagom till helgen och att ni äntligen fått ett datum.
Ha en riktigt skön 1:a advent.
~Anita

Anonym sa...

Härligt att ni fick åka hem igen och vad bra att ni fått ett datum att rikta in er på. Ha en jättehärlig helg och glöm inte lussebullarna och glöggen...

Kram
Anna K

Anonym sa...

Hej på er!
Har just kommit hem från Betner. Var väldigt mycke samma som då vi var men han är ju ändå helt grym. Har ont i magen av allt skratt.

Va skönt att de blev hemgång.
Lät ju som ett bra byte att ta bort pizzan . Hoppas ni pallade mer än 1 glas vin denna gången.
Lovade ju Arnold att stå för vinet om vi ses snart. Det lär ju bli billigt...haha

Nu ska jag börja prova kläder inför i morron kväll.
Kommer sakna dig/er massor.Tar en dans på schlagergolvet för dig med :-)

Tack för igår. Var jättetrevligt att ses :-) Hoppas de blir Idolkväll nästa fre.

Ha en mysig helg.
Kram på er!!!

Anonym sa...

Tittar in för att önska er en mysig första advent i ert drömhus:) Vad härligt att ni fått ett datum och att ni får spendera lite tid hemma!! Nu ska jag iväg och äta årets första julbord, ska bli så gott, har "fastat" hela dan för att orka;)

Fortsatt trevlig advent!! Kram Anneli (Hissjö)

Anonym sa...

Vilken öken att ni inte får åka iväg.... Till mig sa de:
- Nu har du två veckor att göra vad du vill. Om jag vore dig skulle jag åka utomlands för det är sista chansen att få sol på sig. De närmaste två åren får du inte vara i solen. ( rekomendation av hematolog läkaren och CAST läkaren )
Fast de är väl mer rädda om Arnold. De i Stockholm hoppades väl att jag inte skulle komma tillbaks.... ;-)
Ha en härlig helg !!

Anonym sa...

Åh vilka glada nyheter!!!
Stor kram från oss.

// Jenny, Johan & Elina

PS. Hör av er när vi får komma och hälsa på! :)