söndag 23 mars 2008


Dag + 67

"Var nöjd med allt som livet ger,
och allt det som du kring dig ser.
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär."

Vi har precis sett "Djungelboken" efter en skön dag utomhus.
Vi fortsätter att njuta och ta tillvara på tiden hemma. Bloggen får vänta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Var nöjd med allt som livet ger,
och allt det som du kring dig ser.
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär."
Vi kom på oss själv idag, har barnbarn hemma, van vi en egen vardag med endast mig o Patrik. Så har man 2 små barn till i huset, leksaker över allt. -Mummu,godis.. ropar den ena och den andra luktar skit, för bjöjan e full.. Lätt att glömma bort att uppskatta det man har. Hoppas att ni har det skönt! Vi njuter av påsken och kylan, som hittat till oss. Man kunde tro att det är jul vi firar istället för påsk, minus 8 just nu. Kram från Tiina o Patte

Anonym sa...

Ni gör rätt i att låta bloggen vänta. Njut nu av påskens, hemvistelsens sista ? dag och återkom med nya krafter en annan dag!

KRAM!
/Malena

Anonym sa...

Hej på er.
Första gången jag är in och kikar på eran blogg och vad massa det finns att läsa här. Tanken var att jag skulle swisha in och skriva hej men nu har jag sträckläst i vad som känns som flera timmar. Det finns så himla mycket tänkvärt som står skrivet här, mycket visdom samlad på en liten sida. Fasiken vad härligt att ni får vara hemma en stund tillsammans och bara njuta erat fina hus, kämpar ständigt med att håla mitt hus i någon form av ordning men man får ju daglig hjälp med att stöka ner. Hoppas ni har haft en riktigt härlig helg. själv har jag försökt att slappa och åka mycket pulka.
ha det bäst. / Jocke